Talált tárgyak
Visszaszámláló
Keresés
Könyvtár
Naptár
2020. július
h k s c p s v
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Tisztelt Szülők, Érdeklődők, kedves Tanulóink!

 

Intézményünk alapvető célja, hogy a Sándorfalván, a környező településeken, illetve a tanyavilágban élők tanulás iránti igényeinek figyelembevételével, olyan oktatató-, nevelő munkát végezzen, amely a lehető legjobb feltételeket biztosítja az általános iskolai tanulmányok elvégzéséhez, valamint a középiskolára történő felkészüléséhez. Tevékenységünk éppen ezért a korszerű pedagógiai módszerek felhasználása mellett szervesen kapcsolódik a helyi közösségek értékeihez is. A város történelmi múltja, a Pallavicini család példaértékű részvétele a település létrejöttében, mind-mind olyan alapok, amelyekre bizton építhetjük a jövőt. Munkatársaimmal úgy szeretnénk dolgozni, hogy minden gyermeknek a tudás megszerzésén túl erősítsük kötődését ehhez a tájhoz, környezethez is.

Intézményünkben az alsó tagozatosok már az első évfolyammal kezdődően emelt óraszámban tanulhatnak rajzot és angolt. A felső tagozatosok magasabb óraszámban ismerhetik meg a matematika és angol rejtelmeit, az általános iskola befejezéséig alapfokú angol próbanyelvvizsgát tehetnek, és ECDL bizonyítványt szerezhetnek. Ugyanolyan meghatározó feladatunknak tekintjük a tehetséges, jó képességű gyermekek sokoldalú fejlesztését, mint a sajátos nevelési igényű tanulók felzárkóztatását az esélyegyenlőség érdekében. Ehhez az Egyesült Államokban található Stanford Egyetemen kialakított Komplex Instrukciós Programot is használjuk.

Bízunk benne, hogy iskolánk sokszínűsége felkeltette minden olvasó érdeklődését. Amennyiben többet szeretne tudni rólunk, személyesen is készséggel állunk rendelkezésére.

 

 

QR Code Business Card