KÖZGAZDÁSZPALÁNTA VERSENY 2021

Iskolánkból 4 csapattal készültünk a Szegedi SZC Kőrösy József Közgazdasági Technikum  által szervezett versenyre.

A vetélkedő célja „szórakoztatva” megismertetni a diákokat a korszerű pénzkezeléssel, a bankok világával, a vállalkozások elindításával és működtetésével, valamint híres magyar és külföldi vállalkozásokkal.

A verseny 3 fordulóból állt, ahol az első fordulón egy online feladatsort kellett kitölteni.  A 10 legjobb csapatotot  hívták be a középdöntőre a középiskolába. Sajnos csak két csapattal tudtunk elmenni, mert karanténba kerültek a többiek. A Szerencsemalacok (Smausz-Kolumbán Zalán, Szőcs Máté, Vékes Ádám 8.b osztályos tanulók, felkészítő tanáruk: Gózon Anett) és a Kiselefántok (Hegedűs Kinga, Hegedűs Petra és Petrács Boglárka 8. a osztályos tanulók, felkészítő tanáruk: Nagy M. Ágnes)

 Nagyon  jó hangulatban telt a vetélkedő, ahol sok  érdekes feladatot kaptak a diákok. A Kiselefántok bejutottak a döntőbe.

 A döntőre december 2-án került sor, egy rendhagyó verseny keretében. A covid miatt a szabadban kellet megoldani a feladatokat.  A lányok itt is kiválóan szerepeltek, elhozták az első díjat. Nyereményük egy Urbangó Ajándékutalvány. Gratulálunk a nyerteseknek!

Nagy M. Ágnes

 

 

Hozzászólás küldése

QR Code Business Card