Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket arról, hogy A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelet alapján – a 2021. március 8-tól az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet, illetve az  általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

 

Miután a szülők számára az elrendelt rendkívüli óvodai szünet és az általános iskolák tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása többlet erőfeszítést, újabb megoldandó feladatokat jelent, ezért a kormányrendelettel összefüggésben tájékoztatom Önöket arról, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel esetében – igényeljék. A felügyelet idején önállóan be tudnak kapcsolódni a digitális oktatásba a gyerekek, eszközt biztosítunk számukra, de oktatás nem lesz.

 

Felhívom az Önök figyelmét, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed, ezért kellő elővigyázatossággal döntsenek a napközbeni felügyelet írásos igénylésének megtételében!

 

Az igényt egy rövid indoklással a KRÉTA üzenetekben, vagy papíralapon, aláírva az iskolában is benyújthatják.

Az intézmény 7:30-tól 15:30-ig van nyitva a digitális oktatás ideje alatt.

 

Tisztelettel:

 

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

intézményvezető

Hozzászólás küldése

QR Code Business Card