Talált tárgyak
Visszaszámláló
Keresés
Könyvtár
Naptár
2020. július
h k s c p s v
« jún    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány a koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben szóló 1102/2020. (Ill.14.) Korm. határozatban, valamint az emberi erőforrások miniszterének a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről szóló 3/2020. (llI.14.) EMMI határozatban az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött.

Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában történik.

A gyerekek iskolában hagyott (kinti szekrényben, tanteremben) felszereléséért, tankönyveiért, taneszközeiért az osztályfőnökökkel egyeztessenek időpontot lehetőleg még ezen a héten, hét elején, és így át tudják adni Önöknek ezeket, segítve az otthoni tanulást.

A Kormányhatározat értelmében 2020. március 16. napjától a szülők igényei alapján, indokolt esetben a nemzeti köznevelésről szóló törvény hatálya alá tartozó iskolák esetében a területileg illetékes tankerületi központ megszervezi a gyermekek, tanulók napközbeni kiscsoportos felügyeletét. Ez alapján az osztályfőnökök megkezdték annak a felmérését, hogy a tanulók közül hány főnek nem tudja a szülők/törvényes képviselő biztosítani a napközbeni – 8-17 óra közötti – felügyeletet, és emiatt kérik ennek intézményi megszervezését. Csak azon szülők számára ajánljuk fel ennek a lehetőségét, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. Külön felhívom még az Önök figyelmét arra is, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

Kis létszámú csoportokban (maximum 10 fő), egymástól elkülönítve lesz ekkor megszervezve a tanulók pedagógusok általi felügyelete, biztosítva a szükséges higiéniai feltételeket, a kézmosó és kézfertőtlenítő szereket, valamint a rendszeres takarítást és a közösségi helyiségek rendszeres fertőtlenítését fokozottan fogjuk ügyelni és biztosítani.

A STREET Vendéglőből az ebédet 11-től 14 óráig lehet éthordóban elvinni, vagy lemondani az eddig is szokásos módon.

Kérem, hogy a kialakult helyzetben segítsük, támogassuk egymást.

Köszönöm szépen:

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

tagintézmény-vezető

Hozzászólás küldése

QR Code Business Card