Tisztelt Szülők!

Tájékoztatom Önöket arról, hogy a koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány a koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben szóló 1102/2020. (Ill.14.) Korm. határozatban, valamint az emberi erőforrások miniszterének a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről szóló 3/2020. (llI.14.) EMMI határozatban az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött.

  1. március 16. napjától az oktató-nevelő munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre, melynek részleteiről a későbbiekben itt a honlapon, illetve a Kréta-napló keresztül folyamatosan tájékoztatjuk Önöket és gyermekeiket.

Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában történik. A tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt a tanulók lehetőleg kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat. Felügyeletüket a szülők, családok, szomszédok bevonásával, kis csoportokban célszerű megszervezni. A gyermekek felügyeletét nem javasolt a nagyszülőkre bízni, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek.

Gyermekétkeztetés:

A STREET Vendéglőből lehet elvinni az ebédet saját éthordóban 11:00-től 14:00-ig.

Az étkezések lemondása, megrendelése az eddigi módon történik.

 

Megértésüket köszönöm:

 

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

tagintézmény-vezető

Hozzászólás küldése

QR Code Business Card