Barabás Zoltán biológia verseny – élménybeszámoló

Csapatnevünk a Ragadozók volt. A csapat tagjai: Bitó Alexandra, Kovács Lóránt, Lázár Vivien.

Felkészítő tanárunk: Vizoviczkiné Patterman Ildikó

Ez a verseny fantasztikus élmény volt mindannyiunk számára. Sok új, érdekes dolgot tanultunk meg a verseny fordulói során. Nagyon jó volt a versenyen az, hogy gyakorlati feladatokat is kellett megoldani, ilyen volt például egy csontváz kirakása, és a kémiai kísérletezés is.

 A fordulók előtt mindannyian nagyon izgultunk, és kíváncsian vártuk a feladatokat. A verseny feladatait legjobb tudásunk szerint igyekeztünk megoldani. Ennek köszönhetően az első forduló végén a II., a második forduló végén már az I. helyen álltunk.

A harmadik fordulóra igyekeztünk a kiselőadásunkat minél magasabb színvonalúra elkészíteni, hogy ezt a fordulót, így az egész versenyt megnyerhessük.
A kiselőadás témája a szelektív hulladékgyűjtés volt. Ebben a témában rengeteg érdekes, hasznos információt találtunk. Érdeklődve figyeltük a többi csapat előadását is. Az eredményhirdetés közben mindenki nagyon izgult, és reménykedtünk, hogy majd mi nyerjük meg a versenyt. Végül, amikor kimondták a csapatnevünket, akkor nagyon büszkék és boldogok voltunk. Osztályfőnökünknek megköszöntük az eredményes felkészítést, és a belefektetett idejét.

Hozzászólás küldése

QR Code Business Card