A 2019-es iskolai beiratkozást megelőző programjainkra szeretettel várjuk a leendő első osztályos gyermekeket és szüleiket.

2019. március 06-án (szerdán) 14.00 órától nyílt napot tartunk, ahol többek között játékos foglalkozások keretében lesz lehetőség az egyes szakirányok, az iskola épületének, illetve az egyéb fejlesztési lehetőségeknek (sport, művészetoktatás) a bemutatására és megismerésére.

2019. március 21-én (csütörtökön) 8:00 órától 12:40-ig nyílt órákat látogathatnak a leendő első osztályosok szülei, így bepillantást nyerhetnek az alsós tagozatos tantárgyi órákba, valamint az emelt óraszámú angol- és rajzoktatás foglakozásait is megtekinthetik.

2019. április 2-án (kedden) 14:00 órától tartjuk iskolánkban a készségfelmérést a gyermekek emelt óraszámú angol és rajz osztályokba sorolásához.

A beiratkozásra vonatkozó hivatalos információkkal folyamatosan frissítjük majd az oldalt. A 2019/2020-as tanévben az eddigi hagyományainknak megfelelően emelt óraszámú angol, rajz és általános osztályba várjuk a gyermekeket. Amennyiben bármilyen kérdésük van, az intézmény elérhetőségein mindig készséggel állunk rendelkezésükre.

Tisztelettel:

Kollárné Gellai Tünde

megbízott tagintézmény-vezető

Hozzászólás küldése

QR Code Business Card