2021. augusztus archívum

Egyéb közérdekű közlemények

ERZSÉBET TÁBOR III. turnus

 
2021 augusztus  1-6-ig  30 tanuló táborozott Zánkán az Erzsébet Nyári Élménytáborban Rossuné Kovács Edit, Ocskóné Kriszt Ágnes, Molnár Németh Zsófia, Balog Éva Orsolya pedagógusokkal.
A mottónk: Tegnap GENTA
                  Holnap GENTA
                  MAGENTA!

Erzsébet tábor I. turnus

2021 július 4-9-ig  34 tanuló táborozott Zánkán az Erzsébet Nyári Élménytáborban Széll Bernadett, Nagy Tünde, Molnár Henriett. pedagógusokkal.
 
A mottónk: Minden gyerek patent ma, 
                  De ki a legjobb?
                  MAGENTA!
 

VAGY a saját, gyerekek által költött csatakiálltás: Mi vagyunk a ” Barbie-csapat”,

                                                                                     Magentában élvezzük a nyarat.
 
 

Tájékoztatás a 12 év feletti tanulók oltási kampányáról

 

Tisztelt Szülő!

 

Közeledik az iskolakezdés, amelyre ezúttal is még a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében készülünk, hiszen a vírus még itt van és sajnos nem zárható ki egy negyedik hullám sem.

Jó hír, hogy az idei iskolakezdés jóval biztonságosabb, mint az egy évvel ezelőtti, hiszen már van vakcina és magas a magyar lakosság, a pedagógusok és a diákok átoltottsága.

Magyarország júniusban az elsők között tette lehetővé a 12 év felettiek oltását. Ennek köszönhetően a 12-17 éves korosztályban közel 200 ezer diák már felvette az oltást.

Az a szülő, aki az iskolakezdésig szeretné beoltatni gyermekét legegyszerűbben azt az internetes regisztrációval (www.vakcinainfo.gov.hu), majd az internetes időpontfoglalón (www.eesz.gov.hu) keresztül teheti.

Emellett az iskolákban is lehetővé tesszük az oltást, ha az internes regisztráció és időpontfoglalás bármilyen oknál fogva akadályba ütközik.

Az iskolai oltások napja:

Két alkalommal biztosítjuk az oltás felvételének lehetőségét az iskolákban:

–           augusztus 30-31. napja közül az egyik napon, előre meghatározott időszakban,

–           szeptember 2-3. napja közül az egyik napon, előre meghatározott időszakban.

Az oltás Pfizer-vakcinával történik.

Az iskolai oltásra a 12 év feletti (még oltatlan) diák jogosult.

Kérjük, hogy amennyiben az Ön gyermeke még nem kapott oltást, és azt szeretné, hogy azt az iskolában kapja meg, akkor ezt az igényét az jelentkezési lap (mely egyben regisztrációs lapként is szolgál) kitöltésével 2021. augusztus 25-ig jelezze vissza az oltas@psi-sfalva.com e-mail címre.

A jelentkezési lapot az iskolában, a portánál is ki lehet tölteni és leadni, amennyiben a nyomtatás gondot jelent.

Amennyiben nem kíván élni gyermeke számára a felkínált oltakozási lehetőséggel, vagy gyermeke egyéb módon már beoltásra került, akkor kérjük, hogy ennek tényét is szíveskedjen a jelentkezési lap megfelelő kitöltése útján jelezni 2021. augusztus 25-ig az oltas@psi-sfalva.com e-mail címen (vagy a portán leadni a lapot).

Az oltásra jelentkező tanulók létszámának összesítése után, külön tájékoztatást fog arról kapni, hogy az Ön gyermeke pontosan mikor és hol kapja meg az oltást. A jelentkezők számától függően az oltás helyszíne lehet az iskola, ahol a gyermek tanul vagy egy másik közeli iskola is.

Fontos, hogy a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot minden érintett tanuló hozza magával az oltás helyszínére.

Bízom benne, hogy közösen, összefogva sikerül zökkenőmentesen lebonyolítani az oltási kampányt, és a tanulók minél nagyobb arányban vesznek majd részt benne. Kérem, járuljanak hozzá az oltási kampány sikeréhez, mindannyiunk érdeke, hogy a tanulók minél nagyobb átoltottságának köszönhetően az oktatást minél biztonságosabb körülmények között szervezhessük meg.

Tisztelettel:

Iskolavezetés

A Szükséges dokumentumok itt letölthetők docx és pdf formában.

Hozzájáruló nyilatkozat:docx, pdf

Diákok jelentkezési lapja:docx, pdf

 

Tanévkezdéshez kapcsolódó információk

 

Javítóvizsgák, különbözeti vizsgák

2021. augusztus 24. kedd 8:00-tól matematika, magyar irodalom, fizika

2021. augusztus 24. kedd 10:30-tól történelem

2021. augusztus 25. szerda 8:00-tól angol nyelv

 

Tanévnyitó ünnepség:

  1. augusztus 31. 17:00
QR Code Business Card