2021. január archívum

Kedves Szülők!

Iskolánk az alábbi játékos suliváróval kedveskedik leendő elsőseinek.

Játsszunk egyet minden nap!
(Technikai információk: A napi játékok minden aktuális nap reggel 8 órától hozzáférhetőek, de visszamenőleg bármikor bármelyik játszható. Minden nap tartalmaz 1 visszaszámlálót, 1 játékos feladatot (vagy feladatsort) és 1 mesét (vagy dalt). A felületet folyamatosan töltjük fel tartalommal, ezért olykor igényelhet 1-1 frissítést. A feladatok leírása mindig az “i” betűre kattintva olvasható. Amennyiben valami nem jól működik, vagy hibát találnak, itt jelezhetik: https://docs.google.com/forms/d/1Dwfl3YE4HsYHs_5OvgkIS1L1Fnj99XssgPM7b0PWiqY/edit?usp=sharing

Kedves Gyerekek! Kedves Leendő Elsősök!
Már nagyon várunk Benneteket az iskolában, sokat gondolunk Rátok. Van kedvetek velünk játszani? Sajnos egyelőre személyesen nem találkozhatunk, de az interneten minden nap játszhatunk egyet. Jó mulatást!

 

 

A Cetelem Bank immár kilencedik alakalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli Programpályázatot. A pályázat témája az idei évben: „Máskép élünk – tudatos az új normális” mutasd meg, hogyan élsz másképp!

Iskolánk 2 osztálya (4.A és a 6.B) is készített kisfilmet erre a pályázatra.

Január 15-ig lehet szavazni a pályamunkákra.    

A tét nagy.  200.000 Ft vagy akár 500.000 Ft is nyerhet az iskola ha a mi pályamunkánk nyeri el a zsűri tetszését.

A szavazás menete.
Az alábbi linkre kattintva lehet elérni az az oldalt ahol szavazni lehet. Érdemes mind a kettő pályamunkára szavazni, így nagyobbak lesznek az esélyeink.

https://www.cetelemzoldsuli.https://www.cetelemzoldsuli.hu/szavazas?page=1&view=recent&addressCity=S%C3%A1ndorfalva&addressRegion=Csongr%C3%A1dhu/szavazas?page=1&view=recent

  1. A két kép közül rá kell kattintani az egyikre.
  2. Meg kell adni a nevet és az e-mail címet. 
  3. A másik képre is rá kell kattintani, és arra is szavazni.
  4. Azonnal küldenek egy emilt a fentebb megadott postafiók címre.
  5. Végül már csak meg kell nyitni ezt a levelezésünket és rá kell kattintani egy hosszú linkre amit a cetelem küld.

Köszönjük a szavazatokat

 
QR Code Business Card