2020. augusztus archívum

Kedves Szülők!

 

Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy intézményünk tanévnyitó ünnepségére a járványügyi létszámkorlátozások miatt az 1. osztályosok hozzátartozóit áll módunkban fogadni.

Megértésüket köszönjük!

                                                                                        Iskolavezetés

Tájékoztató a tanévnyitó ünnepségről

 

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

 

A járványügyi helyzetet és az EMMI által közreadott intézkedési terv ajánlásait figyelembe véve a 2020/2021-es tanév tanévnyitó ünnepségét két részre bontva tartjuk meg iskolánk udvarán, így tudjuk biztosítani az Operatív Törzs által meghatározott létszámkorlátot.

Az első, második, harmadik és a nyolcadik osztályosok részére 2020. augusztus 31-én (hétfőn) 17.00 órától, a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik osztályosoknak pedig az első tanítási napon, 2020. szeptember 1-én (kedden) reggel 8.00 órától.

Kérünk minden résztvevő diákot, vendéget a megfelelő távolságtartásra.

Az iskola épületébe felnőtt csak maszkban, kézfertőtlenítés után léphet be, diákoknak vagy a kihelyezett kézfertőtlenítő, vagy a kézmosás kötelező.

 

Megértésüket és odafigyelésüket köszönjük:

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

intézményvezető

Az 5. Napközi Erzsébet-tábor 2020-NAP-01-01004 során a szelektív hulladék gyűjtésről is tanultak a gyerekek.

Tisztelt  Szülő/Gondviselő!

 

A 2020/21-es tanév délutáni (napközis) iskolai foglalkozásainak szülői igényekhez igazodó megszervezhetősége érdekében az előzetes felmérések megerősítésére, kérjük, hogy legkésőbb 2020. augusztus 28-ig (péntek) nyilatkozni szíveskedjen a jelen nyomtatványon az ehhez kapcsolódó szándékáról. A nyilatkozatokat, kérjük, adják le a titkárságon. A nyomtatvány az iskolai honlapról letölthető és kinyomtatható, illetve nyomtatott formában átvehető a titkárságon 2020. augusztus 17-én és 18-án.

Köszönjük együttműködését.

 

Sándorfalva, 2020. augusztus 05.

 

Tisztelettel:

 

                            Czibuláné Arany Szabó Ágnes

                                tagintézmény-vezető

 

 

 

QR Code Business Card