Talált tárgyak
Visszaszámláló
Keresés
Könyvtár
Naptár
2020. március
h k s c p s v
« feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

2020. március 13. archívum

Kedves Szülők,Diákok, Látogatók!

Nemzeti ünnepünk alkalmából ünnepi műsorral készültek iskolánk tanulói.
A műsorról zártkörű főpróbán videofelvétel készült, mely megtekinthető iskolai honlapunkon.
Szereplők: 4.a, 4.b, 4.c osztály, iskolánk Énekkara, Gémes Luca óvodás
Felkészítő tanáraik: Gémes Erzsébet, Kovács Zsuzsanna, Tóthné Dékány Edit, az énekkar Horvát Csilla Dalma vezetésével, kísér: Varaga Rudolf.
A szóló éneket betanította:Nemcsics Kinga.
A koerográfiáért és a táncok betanításában nyújtott segítségéért  köszönetet mondunk Ambrusné Fülöp Évának.
A díszlet Kovács Tóth Éva munkája.

A március 15-i műsor margójára

Kedves Negyedikesek!

 

172 évvel ezelőtt a márciusi fiatalok elhatározták, hogy változtatni akarnak sorsukon, tenni akarnak hazájukért. Lelkesedéssel, bátorsággal, önfeláldozással forradalmat csináltak. Kivették részüket a véres szabadságharcból is, csatába indultak. Utolsó leheletükig küzdöttek a rájuk törő túlerővel szemben. A csata elveszett, a szabadságharc elbukott. Sokan adták életüket a hazáért. Nevüket, tettüket a mai napig nem feledjük!

Két hónappal ezelőtt Ti, negyedikesek, elhatároztátok, hogy méltóképpen megünneplitek hőseinket. Lelkesedéssel, odaadással készültetek az előadásra. Mindannyian ki akartátok venni részeteket a megemlékezésből. Az utolsó pillanatokig fáradhatatlanul próbáltatok, azonban a körülmények miatt az igazi ünneplésre nem kerülhetett sor, így nem mutathattátok meg a nagyközönségnek, mire voltatok képesek. A megérdemelt tapsvihar elmaradt. De amit Ti véghez vittetek, az dicséretre méltó! Remek munkát végeztetek, nagyon büszkék vagyunk Rátok!

 

Köszönjük!

Böbe néni és Edit néni

V Á L T O Z Á S

Tisztelt Szülők, Kedves Érdeklődők!

Ezúton tájékoztatom Önöket arról, hogy a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggésben a megelőzés érdekében minden iskolai programot lemondunk tanulóink, a pedagógusaink és családjaik biztonsága érdekében.

Így a 2020. március 19. csütörtökre meghirdetett nyílt órák is elmaradnak, amennyiben lehetőség lesz rá, a beiratkozásig (2020. április 23-24.) egy új időpontban megtartjuk.

Megértésüket gyermekeink, dolgozóink és az Önök egészsége érdekében köszönjük:

 

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

tagintézmény-vezető

QR Code Business Card