Talált tárgyak
Visszaszámláló
Keresés
Könyvtár
Naptár
2019. december
h k s c p s v
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

2019. december 2. archívum

 

KÖSZÖNJÜK

A SZÜLŐI SZERVEZET

ÉS A

SÁNDORFALVI ÁLTALÁNOS ISKOLÁS KÖZALAPÍTVÁNY TÁMOGATÁSÁT

A SIKERES ÉS JÓ HANGULATÚ JÓTÉKONYSÁGI ADVENTI VÁSÁR MEGSZERVEZÉSÉBEN!

 

Szeretettel és tisztelettel köszöntök mindenkit Advent első vasárnapján!

Köszöntöm Gajdosné Pataki Zsuzsanna Polgármester Asszonyt, a képviselőtestület tagjait, Sándorfalva város intézményvezetőit, a civil szervezetek vezetőit, a jelenlévő sándorfalvi polgárokat, pedagógustársaimat, az iskola valamennyi dolgozóját, diákjainkat, továbbá a szülői szervezetek képviselőit!              

Azon társadalmi értékek, melyek közvetítésében az iskola a legnagyobb szerepet vállalja többek között a nemzeti kultúra, a nemzeti hagyományok ápolása. Ezen hagyományok közül talán a legszebb a Karácsony, a szeretet ünnepe, valamint az erre való felkészülés, az Adventi várakozás időszaka.

Számomra a Karácsony a legbensőségesebb családi ünnep, amit szeretteinkkel együtt tölthetünk. Az iskolának ugyanazokat az értékeket kell közvetíteni a gyerekek felé, mint a családoknak, így nem véletlen, hogy diákjaink és pedagógusaink már hetek óta készültek a mai délutánra, a karácsonyi ünnepekre való felkészülés első vasárnapjára. Szorgosan készítették a vásárra ajándékaikat, a 3. osztályosok pedig tanítónőikkel megtanulták, gyakorolták ünnepi műsorukat.

Ünneplőbe öltöznek utcáink, tereink, a bevásárlóközpontok, üzletek kirakatai, napokon belül iskolánk belső terei is. Bármerre sétálunk, karácsonyi fényekkel, díszekkel találkozunk. A karácsonyi vásárokra fahéj-, szegfűszeg-, narancs- és fenyőillat, ropogó tűz, meleg italok csalogatnak bennünket, és ehhez már a hideg idő is megjött, sőt a napokban akár havat is láthatunk.  Ahhoz, hogy ez ne csak díszlet legyen, meg kell töltenünk érzésekkel, a szépen feldíszített fenyőfa, felcsendülő karácsonyi dallamok mellett legyen időnk meghitt, baráti, bensőséges beszélgetésekre is.

Kívánok Önöknek, nektek az ünnepig hátralevő időszakra örömteli adventi készülődést, majd szeretetteli karácsonyt, a mai napra pedig jó szórakozást!

                                                                                     Czibuláné Arany Szabó Ágnes

                                                                                            tagintézmény-vezető

 

QR Code Business Card