2018. július archívum

 

Erzsébet tábor 2018

Milyen színű a Balaton?

 

Június utolsó hetében erre a kérdésre a Pallavicini Sándor Általános Iskola 120 tanulója gyorsan megtalálta a választ, a gyerekek hat napot töltöttek Fonyódligeten – Erzsébet Élménytáborban. A gyermektábor közvetlenül a Balaton partján a Badacsony hegyvonulatával szemben, a déli parton fekszik, festői szépségű panorámában gyönyörködhettünk reggel, délben, este, a programok özöne mellett.

 

Ami a fiataloknak a SZIN – a SZIGET, az a gyermekek számára az ERZSÉBET élménytábor.

Minden profi, minden buli, minden színes, csak győzzük szusszal, éjfél előtt nem garantált az elalvás! Az idén az eső és a szél is jól bírta, a hűsítő hullámokról nem is beszélve.

Kalandpark, kutyás bemutató, trambulin, sárkányhajózás, vizes sorverseny, táncház, nyitó- záró buli, koncert, óriásbábok, kézműves kuckó, mesés bábelőadás, lovas bemutató, Egy perc és nyersz – vetélkedő, sétahajózás, fürdőzés, vízi kalandpark, tábori Ki mit tud?, focibajnokság, Hősök Napja, repülő- és autó szimulátor, kard-és szablyavívás, mentősök, katonák, tűzoltó bemutató, önvédelmi sport – dzsúdó, célba lövés, érzékenyítő program, bogarak – előadás bemutató, éjszakai túra fogadta a gyerekeket. Leírni is sok, hát még átélni! A színes álom valóssággá vált.

 

Pihenésképpen – néha – bámultuk a tavat és azon gondolkoztunk, most éppen milyen színű is a Balaton?! Vagy éppen menekültünk a pillanatok alatt feltámadó viharos szél és esőfelhők elől. J Köszönjük ERZSÉBET NYÁRI TÁBOR!

                                                                                                                      Balogh Orsolya

QR Code Business Card