2018. május 14. archívum

Kistérségi Háztartástan Verseny

2018.április 18-n került megrendezésre a verseny az iskolánk technika konyhájában! A rendezvényen a hagyományokhoz híven 7-8.osztályos tanulók (lányok,fiúk) vettek részt.

Iskolánkat 8.a,8.b osztályok egy-egy 3fős csapattal, 8.c osztály kettő csapattal nevetett be, valamint 7.a és a7.c osztály egy-egy csapattal versenyzett. A szegedi Weöres Sándor Iskola és a Szatymazi iskola szintén egy-egy csapattal képviseltették magukat.

A szokásos módon iskolánk igazgatója nyitotta meg a versenyt, azután nagyon színvonalasan oldották meg a tanulók a feladatokat, mely étlapot (Suli büfé –egészséges táplálkozás címmel), terítést, totót és ételkészítést tartalmazott. A menü, pedig amit elkészítettek-falatka szendvics, képviselőfánk és alma lé koktél volt. A zsűri hosszas kóstolás és értékelés után hozta meg a döntést, így a Szatymazi iskola végzett az első helyen,majd iskolánk 8.c 8.a és 8.b osztályos csapatai fej- fej mellett végeztek a 2.és 3.helyen.Az oklevelek és  ajándékok átvétele után vidáman falatoztak a versenyző gyerekek.

Köszönjük a Sándorfalvi Általános Iskolás Gyermekekért Közalapítvány támogatását és a zsűri szakmai értékelését, melyből sokat tanulhattak a tanulók!

Sike Csabáné

technika tanárnő

QR Code Business Card