A(z) ‘Igazgatói közlemények’ kategoria archívuma

Elmaradt készségmérés új időpontja

Tisztelt Szülők!

Értesítem Önöket arról, hogy a 2021/22-es évre első évfolyamba történő beiratkozás után az osztályba sorolások még nem történtek meg. 

Emelt óraszámú (felső tagozaton pedig már emelt szintű) angol nyelvi, emelt óraszámú vizuális kultúra (rajz), továbbá általános tantervű képzéseink közül lehet választani. A besorolásokat egy készség/képesség mérés után készítjük el, melyet 2021. június 17-18-án (csütörtök, péntek) 8:30-tól 12-ig, időbeosztásokkal szervezzük meg a járványügyi óvó/védő szabályok betartása mellett. A pontos időpontokról június 10. után küldjük ki az értesítéseket.

Az angol nyelvi osztályba besoroláshoz egy kb. 15 perces foglalkozáson kell részt venni, melyen 5 feladat (logikai, nyelvi, beszédkészség) elvégzése történik, a rajzos csoportokba való besoroláshoz pedig kb. 30 perc alatt kell egy rajzot elkészíteniük a megadott témában a gyerekeknek. (Színes ceruzát hozzanak magukkal.) Az általános tantervű csoportokhoz készségmérés nem lesz.

Legyenek szívesek június 2-ig visszajelezni, hogy gyermekük melyik mérésen vesz részt. Ehhez a visszajelző lapot küldjék be (postán, vagy a porta előtti dobozba berakva), vagy lefényképezve, szkennelve a titkar.psi@gmail.comra  emailhez csatolva. (Ezt az értesítést és a visszajelző lapot a postán is megküldjük Önöknek.)

A visszajelző lapot itt tudja letölteni:Visszajelző.pdf

Az első szülői értekezleteket mindhárom első osztálynak 2021. június 24-én, csütörtökön, 16:30-tól tartjuk, melyre szeretettel várjuk Önöket.

Tisztelettel:

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

intézményvezető

 

Az Operatív Törzs által összeállított általános magatartási szabályokról szóló tájékoztató, melyeket érdemes betartani a koronavírus járvány idején.

Intezkedesi terv a koznevelesi intezmenyek reszere 2020-2021 tanév 2. kiadas.pdf

 

Tájékoztató a tanévnyitó ünnepségről

 

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

 

A járványügyi helyzetet és az EMMI által közreadott intézkedési terv ajánlásait figyelembe véve a 2020/2021-es tanév tanévnyitó ünnepségét két részre bontva tartjuk meg iskolánk udvarán, így tudjuk biztosítani az Operatív Törzs által meghatározott létszámkorlátot.

Az első, második, harmadik és a nyolcadik osztályosok részére 2020. augusztus 31-én (hétfőn) 17.00 órától, a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik osztályosoknak pedig az első tanítási napon, 2020. szeptember 1-én (kedden) reggel 8.00 órától.

Kérünk minden résztvevő diákot, vendéget a megfelelő távolságtartásra.

Az iskola épületébe felnőtt csak maszkban, kézfertőtlenítés után léphet be, diákoknak vagy a kihelyezett kézfertőtlenítő, vagy a kézmosás kötelező.

 

Megértésüket és odafigyelésüket köszönjük:

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

intézményvezető

QR Code Business Card