A(z) ‘Igazgatói közlemények’ kategoria archívuma

Intezkedesi terv a koznevelesi intezmenyek reszere 2020-2021 tanév 2. kiadas.pdf

 

Tájékoztató a tanévnyitó ünnepségről

 

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

 

A járványügyi helyzetet és az EMMI által közreadott intézkedési terv ajánlásait figyelembe véve a 2020/2021-es tanév tanévnyitó ünnepségét két részre bontva tartjuk meg iskolánk udvarán, így tudjuk biztosítani az Operatív Törzs által meghatározott létszámkorlátot.

Az első, második, harmadik és a nyolcadik osztályosok részére 2020. augusztus 31-én (hétfőn) 17.00 órától, a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik osztályosoknak pedig az első tanítási napon, 2020. szeptember 1-én (kedden) reggel 8.00 órától.

Kérünk minden résztvevő diákot, vendéget a megfelelő távolságtartásra.

Az iskola épületébe felnőtt csak maszkban, kézfertőtlenítés után léphet be, diákoknak vagy a kihelyezett kézfertőtlenítő, vagy a kézmosás kötelező.

 

Megértésüket és odafigyelésüket köszönjük:

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

intézményvezető

Nyári ügyelet

Az iskola titkársága és az igazgatóság a nyári szünet idején 9 és 13 óra között a következő napokon tart ügyeletet az iskolában:

  • július 8. (szerda)
  • július 22. (szerda)
  • augusztus 5. (szerda)
  • augusztus 19. (szerda)

Augusztus 24-től (hétfő) tanévkezdésig az ügyintézés minden munkanapon 8-tól 16 óráig lehetséges.

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2019/2020-as tanév digitális munkarend szerint, 2020. június 15-én zárul.

Köszönjük az elmúlt hónapok együttműködését, a digitális tanrendben kifejtett erőfeszítést, a sok-sok figyelmet, törődést, melyet tanulóink- gyermekük fejlődéséért tettek és ezáltal nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy sikeres tanévet zárhassunk le!

A tanév végén szükséges teendők elvégzésében – az oktatási intézményekre vonatkozó rendszabályok betartásával – kérjük most segítségüket.

A 8. évfolyamos diákok 2020. június 19-én a zártkörű ballagáson kapják meg bizonyítványukat, mely a középiskolai beiratkozáshoz feltétlenül szükséges. A fenti időpontig minden iskolai eszközt, tankönyvet, szekrénykulcsot le kell adniuk a végzős diákoknak.

A többi évfolyamok tanulói idén az év végi bizonyítványt online formában, a KRÉTA naplón keresztül kapják meg. Kiváló tanulóink jutalmazására, a bizonyítványok személyes átvételére augusztusban, a tanévnyitó ünnepséget követően kerül sor.

 

A könyvtári tankönyveket, kikölcsönzött könyveket tanulóink az osztályfőnökök által megadott időpontban adhatják le iskolánkban.

A kölcsönzött tableteket egyéb eszközöket kérjük, legkésőbb 2020. június 15-ig juttassák vissza intézményünkbe.

Az épületben maradt tanulói felszereléseket, ruházatot a tankönyvek leadásakor vihetik haza a gyermekek.

Felső tagozatos tanulóinkat kérjük, a tankönyvek leadását követően ürítsék ki a tanulói szekrényeket és a zárban elhelyezve hagyják a szekrény kulcsát.

 

Iskolánk, 2020. június 26-ig az előre jelzett igények szerint gyermekfelügyeletet biztosít tanulóink számára.

 

Az iskola vezetősége

 

QR Code Business Card