A(z) ‘Igazgatói közlemények’ kategoria archívuma

Elmaradt készségmérés új időpontja

Tisztelt Szülők!

Értesítem Önöket arról, hogy a 2021/22-es évre első évfolyamba történő beiratkozás után az osztályba sorolások még nem történtek meg. 

Emelt óraszámú (felső tagozaton pedig már emelt szintű) angol nyelvi, emelt óraszámú vizuális kultúra (rajz), továbbá általános tantervű képzéseink közül lehet választani. A besorolásokat egy készség/képesség mérés után készítjük el, melyet 2021. június 17-18-án (csütörtök, péntek) 8:30-tól 12-ig, időbeosztásokkal szervezzük meg a járványügyi óvó/védő szabályok betartása mellett. A pontos időpontokról június 10. után küldjük ki az értesítéseket.

Az angol nyelvi osztályba besoroláshoz egy kb. 15 perces foglalkozáson kell részt venni, melyen 5 feladat (logikai, nyelvi, beszédkészség) elvégzése történik, a rajzos csoportokba való besoroláshoz pedig kb. 30 perc alatt kell egy rajzot elkészíteniük a megadott témában a gyerekeknek. (Színes ceruzát hozzanak magukkal.) Az általános tantervű csoportokhoz készségmérés nem lesz.

Legyenek szívesek június 2-ig visszajelezni, hogy gyermekük melyik mérésen vesz részt. Ehhez a visszajelző lapot küldjék be (postán, vagy a porta előtti dobozba berakva), vagy lefényképezve, szkennelve a titkar.psi@gmail.comra  emailhez csatolva. (Ezt az értesítést és a visszajelző lapot a postán is megküldjük Önöknek.)

A visszajelző lapot itt tudja letölteni:Visszajelző.pdf

Az első szülői értekezleteket mindhárom első osztálynak 2021. június 24-én, csütörtökön, 16:30-tól tartjuk, melyre szeretettel várjuk Önöket.

Tisztelettel:

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

intézményvezető

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket arról, hogy A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelet alapján – a 2021. március 8-tól az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet, illetve az  általános iskolákban bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekek, tanulók napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

 

Miután a szülők számára az elrendelt rendkívüli óvodai szünet és az általános iskolák tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása többlet erőfeszítést, újabb megoldandó feladatokat jelent, ezért a kormányrendelettel összefüggésben tájékoztatom Önöket arról, hogy a gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel esetében – igényeljék. A felügyelet idején önállóan be tudnak kapcsolódni a digitális oktatásba a gyerekek, eszközt biztosítunk számukra, de oktatás nem lesz.

 

Felhívom az Önök figyelmét, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed, ezért kellő elővigyázatossággal döntsenek a napközbeni felügyelet írásos igénylésének megtételében!

 

Az igényt egy rövid indoklással a KRÉTA üzenetekben, vagy papíralapon, aláírva az iskolában is benyújthatják.

Az intézmény 7:30-tól 15:30-ig van nyitva a digitális oktatás ideje alatt.

 

Tisztelettel:

 

Czibuláné Arany Szabó Ágnes

intézményvezető

 

Az Operatív Törzs által összeállított általános magatartási szabályokról szóló tájékoztató, melyeket érdemes betartani a koronavírus járvány idején.

Intezkedesi terv a koznevelesi intezmenyek reszere 2020-2021 tanév 2. kiadas.pdf

 

QR Code Business Card