A(z) ‘Képes krónika’ kategoria archívuma

Föld heti programok
2019. április 15-26.

 

 

A Digitális témahétre meghirdetett rajzpályázatra beérkező munkákat ( közöttük sok sándorfalvi diák munkáját is) albumba rendezte a 3 Csepp Csapata!
Ezeket a következő linken lehet megtekinteni
https://issuu.com/mindencseppszami/docs/minden_csepp_sz_m_t?fbclid=IwAR21sUTMrGJadpQbS80XA7y2WC8wb5MccMnc2BUCKDnl7M6lDes2_HvRnP0

2019. április 11-én, a Digitális Témahéten a Vodafone Hungary Foundation jóvoltából, iskolánk látogatást tehetett a Szent-Györgyi Albert Agórába, ahol megnézhettük  A jövő múltja című informatikatörténeti kiállítást, Képes Gábor idegenvezetésével. Nagyon tartalmas délelőtt volt!
 

 

Medve Matek

 

Április 6-án újra Szegeden került megrendezésre a gyerekek körében nagy népszerűségnek örvendő Medve Szabadtéri Matekverseny. Bár lógott az eső lába több, mint 1200 fő vette birtokba a Stefániát. A kezdeti borongós időt délutánra már felváltotta a napsütés.

medve matek 2019

Iskolánkból 18 csapat nevezett a versenyre, ez 54 tanuló részvételét jelenti. 9 csapatunk ezüst, 9 pedig bronz fokozatot ért el. A Medvebocs (5. 6. évfolyam) kategóriába a mi iskolánk nevezte be a legtöbb csapatot, ezért a szervező tanárok különdíjban részesültek.

 

 A diákok nagyon jól érezték magukat, nagy lendülettel versenyeztek. A leghosszabb utat megtett csapatunk 5166 métert gyalogolt a nap folyamán. A szabadban eltöltött idő, a jó társaság és egy kis matekozás reméljük mindenkinek tetszett. A diákok kellemes élményekkel tértek haza.

Várjuk jövőre is a Medvebocsokat és a Kismedvéket versenyezni!

   Ambrus Jánosné      
 Cindel-Magyar Aletta        
  Gózon Anett
Nagy M. Ágnes

 

 

 

 

 

 

 

  1. április 8.

QR Code Business Card