A(z) ‘Eredményeink’ kategoria archívuma

MIKULÁS-KUPA

December 6-10-e között került megrendezésre iskolánkban a Mikulás-kupa, melynek során teremfociban mérték össze erejüket a felső tagozatos diákok. Minden osztály 4+1 fővel nevezett a versenyre. A jó hangulatú, szurkolással tarkított mérkőzéseken az alábbi eredmények születtek:

 

Évfolyam győztesek:

  1. évfolyam: 5.c (Bakos Máté, Bősi Csanád, Gera Gergő, Horváth Noel, Jenei Balázs)
  2. évfolyam: 6.a (Bozóki Zsombor, Fodor Oszkár, Havasi Ádám, Nagy Viktória, Répás Barnabás)
  3. évfolyam: 7.b (Juhász Andrea, Kiss-Illés Barnabás, Ormándi Tamás, Rovó Natália, Sipos Zalán)
  4. évfolyam: 8.a (Bacsa Gergő, Balog Áron, Denucz Dániel, Ferenczi Zsombor, Gyuris Roland, Juhász-Dóra Bettina)

 

Az 5-6. osztályosok szuperdöntőjét a 6.a osztály nyerte meg, míg a 7-8. osztályok közötti végső összecsapás győztese a 8.a osztály lett, akik az aranyérmeken kívül egy kupát emelhettek a magasba.

 

Köszönjük a sportszerű játékot minden résztvevőnek, gratulálunk a győzteseknek!

 

Osztályunk „Zánka a jövőben!” című munkájával részt vett az Erzsébet Alapítvány országos #Kreatív alkotói pályázatán, ahol a csoport I. helyezést ért el klasszikus képzőművészeti alkotás – „A jövő Erzsébet-tábora” témában.

Az ünnepélyes díjátadás 2019. december 13-án volt a Fővárosi Nagycirkuszban, ahová osztályunk teljes létszámban meghívást kapott. A nyeremény a „Hófödte álom – Ősi cirkuszi mese” című előadás megtekintésén, illetve az Erzsébet-karácsony keretein belül kapott számos ajándékon túl, egy egyhetes táborozás Erdélyben, Ivó település Erzsébet-táborában 2020. nyarán.

A megjelenteket Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár és Hornyák Tibor, az Erzsébet Alapítvány elnöke köszöntötte. A díjat Török Zsuzsanna, a csoport felkészítő nevelője és az osztály képviseletében Répási Luca, 4.b osztályos tanuló vette át.

Köszönjük iskolánk vezetésének a gyors ügyintézést, a közbenjárást, amellyel lehetővé tették számunkra, hogy részt vegyünk a rendezvényen.

Gémes Erzsébet

 

A Fundamenta Lakáskassza “Álmaim otthona” rajzpályázatán díjazásban részesült: Bohák Viktória, Németh Lili, Németh Viktória, Bodó-Gonda Máté, Balogh Péter és Merfelsz Mendel.

A távoli, Új-Zélandi Wellingtoni Hírmondó újság havonta más-más témában meghirdetett rajzpályázatára készítettünk rajzokat a rajztagozatos gyerekekkel. A szép rajzokért mindenki egy szép oklevelet kapott. Elekes Zoé (3.b osztály) és Birkás Anna (4.b osztály) 1. helyezést ért el, Bohák Viktória (3.b osztály) és Kiss Petra (4.b osztály kiemelt dicséretben részesült.

 

 

APPLiA Magyarország Egyesülés, Forgó- Morgó mesekönyv illusztráló rajzpályázatán a Pallavicini Sándor iskola az iskolák versenyében elnyerte az első helyezésért járó nagyképernyős televíziót. Macsek Enikő Közönségdíjban részesült (A díjátadón az Ozone Network Revolúció című műsorának stábja forgatott vele a rajzpályázatról és a mesekönyvről, nyereménye tehát egy garantált interjú, szereplési lehetőség a Revolúció kisfilmjében, s ez által a tévében.)  Az alábbi tanulók rajzai pedig megjelentek a könyvben: Szabó Kata 3.b, Gál Anett 3.b, Gonda Péter 3.b, Kiss Petra 3.b, Mészáros Nóra 3.b, Nagy Krisztián 3.b, Balogh Péter 2.b, Elekes Zoé 2.b, Németh Lili 2.b, Ördög Edina 2.b, Puskás László 4.b, Rohács Zsuzsanna 4.b, Sigmond Dóra 4.b, Stanka Adél 4.b, Ungi Gréta 4.b.

QR Code Business Card