A(z) ‘Egyéb’ kategoria archívuma

Az oltás időpontja 2021.09.22 (szerda) 9:00 óra.

Tájékoztatás a 12 év feletti tanulók oltási kampányáról

 

Tisztelt Szülő!

 

Közeledik az iskolakezdés, amelyre ezúttal is még a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében készülünk, hiszen a vírus még itt van és sajnos nem zárható ki egy negyedik hullám sem.

Jó hír, hogy az idei iskolakezdés jóval biztonságosabb, mint az egy évvel ezelőtti, hiszen már van vakcina és magas a magyar lakosság, a pedagógusok és a diákok átoltottsága.

Magyarország júniusban az elsők között tette lehetővé a 12 év felettiek oltását. Ennek köszönhetően a 12-17 éves korosztályban közel 200 ezer diák már felvette az oltást.

Az a szülő, aki az iskolakezdésig szeretné beoltatni gyermekét legegyszerűbben azt az internetes regisztrációval (www.vakcinainfo.gov.hu), majd az internetes időpontfoglalón (www.eesz.gov.hu) keresztül teheti.

Emellett az iskolákban is lehetővé tesszük az oltást, ha az internes regisztráció és időpontfoglalás bármilyen oknál fogva akadályba ütközik.

Az iskolai oltások napja:

Két alkalommal biztosítjuk az oltás felvételének lehetőségét az iskolákban:

–           augusztus 30-31. napja közül az egyik napon, előre meghatározott időszakban,

–           szeptember 2-3. napja közül az egyik napon, előre meghatározott időszakban.

Az oltás Pfizer-vakcinával történik.

Az iskolai oltásra a 12 év feletti (még oltatlan) diák jogosult.

Kérjük, hogy amennyiben az Ön gyermeke még nem kapott oltást, és azt szeretné, hogy azt az iskolában kapja meg, akkor ezt az igényét az jelentkezési lap (mely egyben regisztrációs lapként is szolgál) kitöltésével 2021. augusztus 25-ig jelezze vissza az oltas@psi-sfalva.com e-mail címre.

A jelentkezési lapot az iskolában, a portánál is ki lehet tölteni és leadni, amennyiben a nyomtatás gondot jelent.

Amennyiben nem kíván élni gyermeke számára a felkínált oltakozási lehetőséggel, vagy gyermeke egyéb módon már beoltásra került, akkor kérjük, hogy ennek tényét is szíveskedjen a jelentkezési lap megfelelő kitöltése útján jelezni 2021. augusztus 25-ig az oltas@psi-sfalva.com e-mail címen (vagy a portán leadni a lapot).

Az oltásra jelentkező tanulók létszámának összesítése után, külön tájékoztatást fog arról kapni, hogy az Ön gyermeke pontosan mikor és hol kapja meg az oltást. A jelentkezők számától függően az oltás helyszíne lehet az iskola, ahol a gyermek tanul vagy egy másik közeli iskola is.

Fontos, hogy a kitöltött és aláírt jelentkezési lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot minden érintett tanuló hozza magával az oltás helyszínére.

Bízom benne, hogy közösen, összefogva sikerül zökkenőmentesen lebonyolítani az oltási kampányt, és a tanulók minél nagyobb arányban vesznek majd részt benne. Kérem, járuljanak hozzá az oltási kampány sikeréhez, mindannyiunk érdeke, hogy a tanulók minél nagyobb átoltottságának köszönhetően az oktatást minél biztonságosabb körülmények között szervezhessük meg.

Tisztelettel:

Iskolavezetés

A Szükséges dokumentumok itt letölthetők docx és pdf formában.

Hozzájáruló nyilatkozat:docx, pdf

Diákok jelentkezési lapja:docx, pdf

 

Nyári vezetői ügyelet időpontjai

Hivatali ügyintézés a vezetői ügyeletei napokon, valamint augusztus 23-tól munkanapokon. (8:00 – 16:00)

2021. június 30. szerda, 9:00 – 13:00

2021. július 14. szerda, 9:00 – 13:00

2021. július 28. szerda, 9:00 – 13:00

2021. augusztus 11. szerda, 9:00 – 13:00

2021. augusztus 25. szerda, 9:00 – 13:00

A háztartástan szakkörösök : Belák Anna,Farkas Gréta,Hegedűs Kinga Csilla, Hegedűs Petra Csenge, Juhász Dóra Bettina,Vida Imola,7.a osztályos tanulók,a Krúdy Ifjú Turisztikai Nagykövetei turisztikai verseny díjkiosztó ünnepségén vettek részt, ahol bronz érmet és oklevelet vettek át.
Köszönjük a munkájukat ,hogy öregbítették iskolánk hírnevét!
Sike Csabáné felkészítő tanár
QR Code Business Card