A(z) ‘Egyéb’ kategoria archívuma

Tisztelt  Szülő/Gondviselő!

 

A 2020/21-es tanév délutáni (napközis) iskolai foglalkozásainak szülői igényekhez igazodó megszervezhetősége érdekében az előzetes felmérések megerősítésére, kérjük, hogy legkésőbb 2020. augusztus 28-ig (péntek) nyilatkozni szíveskedjen a jelen nyomtatványon az ehhez kapcsolódó szándékáról. A nyilatkozatokat, kérjük, adják le a titkárságon. A nyomtatvány az iskolai honlapról letölthető és kinyomtatható, illetve nyomtatott formában átvehető a titkárságon 2020. augusztus 17-én és 18-án.

Köszönjük együttműködését.

 

Sándorfalva, 2020. augusztus 05.

 

Tisztelettel:

 

                            Czibuláné Arany Szabó Ágnes

                                tagintézmény-vezető

 

 

 

Útmutató a tantermen kívüli, digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezeléshez

Tájékoztató a tantermen kívüli, digitális munkarendben való részvétel során megvalósuló adatkezelésről

Tájékoztatás a KRÉTA rendszer használatához kapcsolódó mobil adatforgalom ingyenességéről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Telekom, a Telenor és a Vodafone hálózatából is ingyenes adatforgalommal érhető el a KRÉTA rendszer. A kedvezmény kiterjed a MOL mobil, valamint a Blue mobil ügyfeleire is.
A díjmentesség hazai használatra vonatkozik és nem terjed ki a beágyazott/ linkelt tartalmakra.

 

Kedves Szülők,Diákok, Látogatók!

Nemzeti ünnepünk alkalmából ünnepi műsorral készültek iskolánk tanulói.
A műsorról zártkörű főpróbán videofelvétel készült, mely megtekinthető iskolai honlapunkon.
Szereplők: 4.a, 4.b, 4.c osztály, iskolánk Énekkara, Gémes Luca óvodás
Felkészítő tanáraik: Gémes Erzsébet, Kovács Zsuzsanna, Tóthné Dékány Edit, az énekkar Horvát Csilla Dalma vezetésével, kísér: Varaga Rudolf.
A szóló éneket betanította:Nemcsics Kinga.
A koerográfiáért és a táncok betanításában nyújtott segítségéért  köszönetet mondunk Ambrusné Fülöp Évának.
A díszlet Kovács Tóth Éva munkája.

Barabás Zoltán biológia verseny – élménybeszámoló

Csapatnevünk a Ragadozók volt. A csapat tagjai: Bitó Alexandra, Kovács Lóránt, Lázár Vivien.

Felkészítő tanárunk: Vizoviczkiné Patterman Ildikó

Ez a verseny fantasztikus élmény volt mindannyiunk számára. Sok új, érdekes dolgot tanultunk meg a verseny fordulói során. Nagyon jó volt a versenyen az, hogy gyakorlati feladatokat is kellett megoldani, ilyen volt például egy csontváz kirakása, és a kémiai kísérletezés is.

 A fordulók előtt mindannyian nagyon izgultunk, és kíváncsian vártuk a feladatokat. A verseny feladatait legjobb tudásunk szerint igyekeztünk megoldani. Ennek köszönhetően az első forduló végén a II., a második forduló végén már az I. helyen álltunk.

A harmadik fordulóra igyekeztünk a kiselőadásunkat minél magasabb színvonalúra elkészíteni, hogy ezt a fordulót, így az egész versenyt megnyerhessük.
A kiselőadás témája a szelektív hulladékgyűjtés volt. Ebben a témában rengeteg érdekes, hasznos információt találtunk. Érdeklődve figyeltük a többi csapat előadását is. Az eredményhirdetés közben mindenki nagyon izgult, és reménykedtünk, hogy majd mi nyerjük meg a versenyt. Végül, amikor kimondták a csapatnevünket, akkor nagyon büszkék és boldogok voltunk. Osztályfőnökünknek megköszöntük az eredményes felkészítést, és a belefektetett idejét.

„Járd végig” – Vendégek határon  túlról

2019.szeptember 24-én az  EFOP-3.10.1-17-2017-00003 “Járd végig!” program keretén belül, a Partiscumból,  Óvári településről 12 fő általános iskolás tanuló és kísérői érkeztek iskolánkba.

A 8.c-sek számítógépes prezentációval mutatták be intézményünket, a 6.a osztályosok KIP-es órán látták vendégül a gyerekeket. A 7.a osztály tanulói közös sportfoglalkozást  és helytörténeti sétát szerveztek a határon túli , magyar ajkú  fiataloknak. A Pallavicini Kastély  és a Budai Sándor Emlékház kiállításait is közösen tekintették meg a hetedikesekkel.   Udvardy Endre, Horváth Csilla Dalma, Busáné Balázs Rita nevelőink, kiváló  házigazdának bizonyultak, mosolyt és elégedettséget csaltak a gyerekek és kísérőik arcára .

A látogatást Kollárné Gellai Tünde igazgató-helyettes szervezte.

 

 

 

 

 

A csongrád megyei polgárőr szervezetek szövetsége  (www.csmpszsz.hu) oldalán található egy cikk az iskoláról.

https://www.csmpszsz.hu/news/gyermekeik-vedelmeben-is-dolgoznak-a-sandorfalvi-polgarorok/

 

 

 

QR Code Business Card